Website Security Test
Zakelijk
Professionals maken het verschil

Zakelijk

Spijs & Wijnen biedt u een kok aan de zaak. Of het gaat om een vergadering, de lancering van een nieuw product of het jaarlijkse personeelsfeest: onze koks verzorgen een passend diner bij u op het bedrijf. Daarvoor heeft u niet eens een keuken nodig. Onze koks en bedieningsmedewerkers passen zich aan op het gewenste niveau. Wilt u een zakelijke bespreking met een belangrijke prospect opluisteren met een diner of wilt u lekker eten met uw managementteam? Alles is mogelijk. Daarbij kunnen we de totale zorg van uw evenement uit handen nemen. Lees meer over de mogelijkheden en schroom niet contact met ons op te nemen wanneer er nog vragen zijn.

Diner aan de zaak

Waarom uit eten met die belangrijke klant als het ook in de privé setting van uw eigen bedrijf kan? Dineren kan gewoon aan de zaak.

Personeelsfeest

Een personeelsfeest kan in stijl worden afgesloten door een mooi verzorgd diner aan de zaak. Maak van uw bedrijf een restaurant en geniet ook van de fiscale voordelen.

Vergaderingen en besprekingen

Onderbreek uw vergadering of bespreking voor een diner aan de zaak. Biedt de deelnemers een aangename afwisseling in de vergadering.

Jubileum

Wij bieden legio mogelijkheden om uw jubileum te omkleden met lekker eten. Uiteraard kunnen wij u ook van dienst zijn bij het verzorgen van thematische styling.

Onze koks kookten onder andere voor: