Website Security Test
Vergaderingen en besprekingen
Even weer opladen

Vergaderingen en besprekingen

Op uw bedrijf vinden heel wat vergaderingen en besprekingen plaats. En niet al die besprekingen zijn van korte duur. Dan, en wanneer u bijvoorbeeld rondom lunch- of dinertijd een bespreking heeft, is het een welkome afwisseling dat er in de pauze of tussen een paar presentaties door, een hapje gegeten kan worden. Spijs & Wijnen heeft ruime ervaring met het op deze wijze omlijsten van vergaderingen.

Aanpassingsvermogen

De vergadering is en blijft hoofdzaak. We stemmen met onze lunch en/of diner exact af op de rustmomenten die in de vergadering of bespreking zijn aangegeven. Daarbij kunnen we qua gerechten en doorlooptijd in uw schema meegaan.

Ontspanning na inspanning

Men kan de ontvangen informatie even laten bezinken, verhitte discussies komen weer in het juiste perspectief tijdens een lekker voorgerecht en na het dessert staan alle neuzen weer dezelfde kant op. U zult ervaren dat een culinaire omlijsting van een vergadering uiteindelijk een betere output biedt.

Geen grote keuken nodig

Onze koks zijn gewend op bijzondere locaties te koken en kunnen vrijwel overal uit de voeten. Ook wanneer uw kantine beperkte faciliteiten biedt. Heeft u geen keuken, dan nemen we er één mee.

Werkwijze

Bij een vergadering voor een grote groep, met beperkte keuken mogelijkheden, komen we graag eerst even langs. Sowieso is dit geen probleem wanneer u eerst wilt zien met welke partij u te maken heeft. Meer weten? Vul dan ons contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

 

Onze koks kookten onder andere voor: