Website Security Test
Styling
Tot in de puntjes

Styling

Styling is een veel omvattend begrip. En dat is ook precies hoe we styling bij Spijs & Wijnen zien. Onze ervaren styliste is gespecialiseerd in het inrichten en vormgeven van evenementen. Van huwelijk tot themafeest, van jubileum tot tuinfeest; een goede styling biedt overal meerwaarde.

Belangrijke elementen

Het is voor ons heel belangrijk om te luisteren naar uw wensen en doelen. Alleen dan krijgen we een goed beeld van wat u in gedachten heeft. We sluiten daar op aan met onze ideeën en putten daarbij uit jarenlange ervaring. Wanneer u uw evenement door ons laat stylen kunt u ervan uitgaan dat de gehele styling doordacht is en klopt vanaf het begin tot het eind. Belangrijke elementen als entree (eerste indruk), verlichting, catering, licht & geluid, entertainment, inrichting en aankleding worden besproken. Daarbij is het belangrijk te kijken naar de locatie waar uw evenement gehouden wordt. Gaan we de bestaande sfeer gebruiken of juist verbergen? Maken we gebruik van bestaande elementen of laten we deze juist weg?

Kuipers (466)

Materialen / mensen / middelen

De middelen en materialen die wij gebruiken zijn van hoogwaardige kwaliteit en geïnspireerd op hedendaagse trends. We putten uit een groot bestand van vakspecialisten en entertainers die uw evenement kunnen opluisteren. En uiteraard zorgen we ervoor dat het u en uw gasten aan eten en drinken niet ontbreekt.

Kuipers (472)

Werkwijze

Styling is heel persoonlijk en onderhavig aan trends. Een goede inventarisatie van uw wensen is dan ook zeker noodzakelijk. Een aanvraag wordt bij ons ook altijd gevolgd door een vrijblijvend gesprek waarbij wij uw wensen tot in detail inventariseren. Welke zaken wilt u wel en welke juist niet geregeld hebben? Wat zijn de voorhanden zijnde budgetten? Hoe zorgen we voor een sfeer die aansluit bij uw gasten en de omgeving waarin het evenement wordt gehouden?

In het geval dat u ook de catering door Spijs & Wijnen wilt laten verzorgen, schuift een kok aan bij het gesprek. Ook op dit gebied willen we precies weten wat uw wensen zijn en onze ideeën aan u voorleggen.

Tarieven

Omdat het hier om zeer specifieke wensen gaat is het voor ons onmogelijk een richtprijs op de site te vermelden. Mocht uw interesse uitgaan naar het laten organiseren en stylen van uw evenement, dan raden wij u aan contact op te nemen middels het contactformulier op deze pagina. Wij zullen zo snel mogelijk terugkoppeling geven.

 

 

Onze koks kookten onder andere voor: