Specials
Bijzonder dineren

Specials

Naast onze standaard diners bieden we ook mogelijkheden om uw thuisdiner op een bijzondere wijze gestalte te geven. In onze rubriek ‘specials’ kunt u zien hoe Spijs & Wijnen dineren tot een belevenis maakt en/of uw thema weet te omlijsten met een schitterende manier van dineren. Daarbij kunnen wij u van dienst zijn met zowel het diner als de complete styling, inrichting en organisatie ervan.

Huwelijk

Op DE dag het ultieme diner met familie en vrienden. Dat kan op uw trouwlocatie, maar ook gewoon bij u thuis.

21 dinner

Organiseer samen met Spijs & Wijnen het mooiste 21 dinner ooit.

Themafeest

Hip and happening: themafeesten. We zien steeds vaker dat er de wens is om een feest een specifiek thema mee te geven. Onze stylist is op de hoogte van de actuele thema's en weet uw feest, van uitnodiging tot verlichting, geheel in thema te brengen.

Sky dining

Een zeer unieke manier van dineren: sky dining. We combineren een culinair hoogstaand diner met een ballonvlucht. Een onvergetelijke ervaring waar u het nog lang over zult hebben.

Diner voor twee

Niets romantischer dan samen in jullie eigen omgeving samen eten. Met eigen muziek in de sfeer die jullie bepalen. Dat is een diner voor twee.

Pop up restaurant

Zo af en toe verschijnt Spijs & Wijnen als pop up restaurant op een hele bijzondere locatie. Een hele bijzondere manier om te dineren.

Onze koks kookten onder andere voor: