Portfolio thuiskoks
de professionals van Spijs & Wijnen

Portfolio thuiskoks

Een thuiskok van Spijs & Wijnen heeft een goede staat van dienst en heeft professioneel gekookt in een restaurantkeuken, waarvan enkelen met Michelin ster. Onze koks zijn stuk voor stuk mensen die het thuis koken hebben ontdekt als een manier om direct contact te hebben met de gasten en zo op een interactieve manier met de gasten bezig te zijn. En dat is ook voor de thuiskok een hele leuke bijkomstigheid van het thuis koken.

Inmiddels hebben wij voor ruim 7000 klanten een onvergetelijk diner verzorgd. Van huwelijk tot jubileum, van 21 diner tot verjaardag en tuinfeest. Of gewoon maar omdat we een heel leuk alternatief zijn voor uit eten gaan.

Ook kookten wij voor:

RTL4, NCRV, BDO makelaars, Kamer van Koophandel, Veronica, Ministerie van binnenlandse zaken, René Froger, UB 40, Intereno keukenrenovatie, RTL Nieuws, Shell, Eyewish, KLM, Holland Casino, Newscene, Krezip, Gerard Joling, FC Utrecht stadion, HMG, Q-Music, Amsterdam Arena, Hotel Tjaarda Oranjewoud, Euromast, Hornbach, World Forum Den Haag, Do, Direct, Lange Frans, Frank Rijkaard,  DJ Oliver Heldens

Thuisdiner bij DJ Oliver Heldens

Thuisdiner bij DJ Oliver Heldens

Lees wat anderen over Spijs & Wijnen zeggen referenties en reacties

 

 

Onze koks kookten onder andere voor: