Website Security Test
Personeelsfeest
Lekker eten aan de zaak

Personeelsfeest

De boog kan niet altijd gespannen staan. Een personeelsfeest wordt door de meeste medewerkers nog steeds erg gewaardeerd en het is een prima manier om de band tussen bedrijf en medewerkers, alsmede tussen de medewerkers onderling, te versterken. Veel bedrijven grijpen het einde van het jaar dan ook aan om de medewerkers te bedanken voor hun inzet.

Eten aan de zaak biedt voordeel

Spijs & Wijnen kan uw personeelsfeest begeleiden met een mooi (thema)diner. En dat kan gewoon bij u aan de zaak. Naast het feit dat u niet met heel veel mensen op pad hoeft, biedt dit ook nog fiscale voordelen. De nieuwe ‘Werkkostenregeling (WKR)’ legt restricties op aan de extra’s die u uw medewerkers biedt. Boven een bepaalde drempel moet u een aanzienlijk belastingpercentage afdragen over uw schenkingen. Dit geldt niet voor een feest dat aan de zaak wordt gehouden.

Spijs & Wijnen regelt uw totale personeelsfeest

Als we uw diner verzorgen, dan gaat het natuurlijk niet om eten alleen. We creëren de hele setting, zorgen voor mensen die uw medewerkers ontvangen en nemen de styling uit handen. Zo toverden we menig kantine reeds om tot restaurant in de meest uiteenlopende stijlen.

Personeelsfeest diner

Personeelsfeest in de kantine, styling en diner door Spijs & Wijnen thuisdiners

Maatwerk

Ook uw personeelsfeest vraagt om maatwerk. Daarom komen we vaak liever even langs of nemen we telefonisch contact op om uw wensen te inventariseren. Benieuwd wat wij u kunnen bieden? Vul ons contactformulier in en wij bellen u zo snel mogelijk terug.

Onze koks kookten onder andere voor: