Website Security Test
Over ons
Het zit hem in de details

Over ons

Hans de Kok begon als kok aan huis in 2008.

En om eerlijk te zijn in het begin misschien wel meer voor zichzelf dan voor de klant. Hij had in de horeca keuken ervaren dat het contact met de klant vrijwel nihil was en miste dit voor hem aantrekkelijke deel van het horecawerk. Praten met mensen over zijn vak, zijn passie, gebeurde zelden. Hij zag in het thuis koken de ideale mogelijkheid om de kok dichter bij de klant te brengen.

De eerste jaren beperkte de werkzaamheden zich tot de weekenden en was het met name de kunst om het fenomeen kok aan huis bij een breed publiek bekend te maken. Met gerichte campagnes, klantvriendelijkheid en een perfect eindproduct wist hij ervoor te zorgen dat eind 2010 dermate veel partijen werden geboekt, dat het voor hem alleen niet meer mogelijk was aan alle vraag te voldoen. Daarnaast genoot Spijs & Wijnen inmiddels ook bekendheid bij het bedrijfsleven, wat ervoor zorgde dat de rustige doordeweekse dagen ook tot het verleden behoorden. Hans de Kok was inmiddels een begrip geworden. Hans nam het besluit om het bedrijf te gaan uitbreiden en te zorgen voor een landelijk netwerk van thuiskoks en gastvrouwen.

Inmiddels zit Spijs & Wijnen verspreid in het land met 15 locaties van waaruit thuiskoks het concept van Spijs & Wijnen bij de mensen thuis brengen. Nog steeds koks met dezelfde liefde en passie voor het vak. Mensen die weten dat horeca vooral het in de watten leggen van mensen betekent. Omdat het daar allemaal begint. En dat ziet u terug in de klantbenadering, de perfecte service en in het allerbelangrijkste: de gerechten die wij u presenteren.

 

Hans de Kok

Hans de Kok in actie tijdens een thuisdiner

 

 

Onze koks kookten onder andere voor: