Website Security Test
Jubileum
Uw mijlpaal perfect verzorgd

Jubileum

Een jubileum vraagt erom gevierd te worden. Soms alleen met uw medewerkers, maar afhankelijk van de grootte van de mijlpaal is het ook de uitgelezen mogelijkheid om uw vaste relaties weer eens te zien en het heuglijke feit met hen te delen.

Vier uw jubileum met een kok aan de zaak

Spijs & Wijnen maakt van uw jubileum een onvergetelijk evenement. Wij leveren koks die bij u aan de zaak live een diner of een walking dinner verzorgen. Uw gasten kunnen zien hoe het eten wordt gemaakt en onze bedieningsmedewerkers leggen de bezoekers in de watten. U heeft geen grote keuken nodig om een jubileum op te luisteren met een dergelijke vorm van dineren. En heeft u geen keuken, dan nemen wij die mee.

Jubileum diner

Kantine ingericht als restaurant door Spijs & Wijnen thuisdiners

 

Totaalconcept

Spijs & Wijnen beschikt over een styliste en wedding planner. En alhoewel uw bedrijf niet in het huwelijk stapt, is dit wel een ijzersterke combinatie om de organisatie van uw jubileum in vertrouwde handen te kunnen geven. Een bedrijfsfeest is qua organisatie niet veel anders dan een huwelijk. Het is het op de juiste manier bij elkaar brengen van partijen, het uitonderhandelen voor de klant en het tot in perfectie regelen van de festiviteiten. Van bloemen tot garderobe, van diner tot give away.

Maatwerk

Een diner aan de zaak is altijd maatwerk. Heeft u een jubileum te vieren, dan komen wij graag een keer vrijblijvend bij u langs om de mogelijkheden te spreken. Neem hiervoor contact met ons op. Dat kan telefonisch of met behulp van de contactbutton op deze pagina.

Onze koks kookten onder andere voor: