Huwelijksdiner
Uw huwelijksdiner tot in details geregeld

Huwelijksdiner

Of het nu voor u de belangrijkste dag in uw leven is of dat dit recht aan een andere dag is voorbehouden, u wilt dat uw huwelijk tot in detail is verzorgd. Daarbij wilt u dat u en uw gasten een dag beleven om niet snel te vergeten. Spijs & Wijnen kan u helpen om uw huwelijk een meer dan bijzondere ervaring te maken.

 

weddingplanner

Spijs & Wijnen verzorgt uw huwelijksdiner tot in de details

Altijd een bezoek

Wij beginnen altijd met het inventariseren van uw eigen wensen in een vrijblijvend en kosteloos gesprek. Dit omdat we op een dergelijke belangrijke dag niet tegen verrassingen aan willen lopen en de locatie willen hebben bekeken.

Vaak loopt u zelf al over van ideeën. Wij sluiten daar op aan en komen met zaken waar u zelf waarschijnlijk nog niet aan heeft gedacht.

 

 

Werkwijze

Trouwfeest

Trouwfeest in eigen tuin

We overleggen over uw wensen, het budget en de mogelijkheden die we hebben. Op een trouwerij nemen we altijd wat servies en eten extra mee, zodat we nooit nee hoeven te verkopen als er een mistelling is geweest of plots een extra gast verschijnt.

Niets is te gek

Uw huwelijk in het buitenland? Liever met het hele gezelschap bij u thuis dineren en uw huis omtoveren tot sterrenrestaurant? Dineren in het bos of in een

Weddingplanner

Uw diner in elk gewenst thema

bloemenveld?  Laat ons uw wensen weten en we zullen u bewijzen dat niets onmogelijk is om uw huwelijksdag onvergetelijk te maken.

 

Onze koks kookten onder andere voor: