Spijs & Wijnen zoekt ‘proevers’

Spijs & Wijnen zoekt ‘proevers’

Wordt u samen met uw vrienden ons proefpanel voor dit najaar?

We willen er nog niet teveel over nadenken, maar het najaar komt weer in zicht. Voor Spijs & Wijnen vaak een moment om naar de menukaart en de wijnen te kijken. Nieuwe smaken, nieuwe combinaties. Wij zijn er weer klaar voor.

Gratis wijnproefavond voor 10-15 personen

Normaliter proeven wij zelf de nieuwe wijnen. Maar zoals we hebben beloofd in onze blog, zoeken we meer interactie met onze volgers en klanten. Daarom vragen wij een van onze volgers op Facebook of op de blog om samen met 10 tot 15 vrienden ons proefpanel te vormen.

Een leuke proefavond en plaatsing op de blog

Op de avond proeven we tussen 10 en 12 wijnen. U hoeft hiervoor de deur niet uit, onze wijnkenner komt bij u thuis. U krijgt uitleg over afkomst en wijnhuis en schrijft uw bevindingen op. Spijs & Wijnen zorgt natuurlijk zo nu en dan voor een mooi bijpassend mini gerechtje. Aan het eind van de avond tellen we alle scores op en krijgen we een top 5. We schrijven een verslag over de proefavond en publiceren de top 5 op onze blog.

Wijnproefavond Spijs & Wijnen

Wat moet u doen om kans te maken?

We verloten deze mooie proeverij onder de mensen die ons Facebookbericht over de proefavond delen of deze blog delen via de button hieronder. De winnaar wordt via Facebook benaderd.

 

Onze koks kookten onder andere voor: