Home Dining neemt Spijs & Wijnen over

Home Dining neemt Spijs & Wijnen over

Per 1 januari 2021 is Spijs & Wijnen overgenomen door Home Dining, hét bedrijf dat thuisdiners organiseert door heel Nederland. Met de overname is de landelijke dekking versterkt. Home Dining zet zich al jaren in om thuisdiners mainstream te maken en met de overname is hier weer een stap in gezet. “Het inhuren van een privékok was voorheen niet voor iedereen betaalbaar”, zegt Andreas Tober, oprichter en mede-eigenaar van Home Dining. Dit maken wij wel mogelijk en laten Nederland genieten van een exclusief diner op locatie.”

“De passie voor koken en lekker eten zat er bij de oprichters van Home Dining, Andreas Tober en Wouter Hofstede, al op jonge leeftijd in”, zegt Hans de Kok, oprichter van Spijs & Wijnen. “Met hun ervaring in de keuken en gastronomie is hun doel niet alleen lekker en goed eten te serveren maar ook de ambiance en bediening optimaal te verzorgen. Iets waar ik mij de afgelopen 12 jaar ook op gefocust hebt. Met een gerust hart draag ik Spijs & Wijnen dan ook aan hen over.”

Unieke ervaring
“In een restaurant ben je als gastheer genoodzaakt je aandacht te verdelen over meerdere tafels,” zegt Wouter Hofstede, medeoprichter van Home Dining. “Met een thuisdiner, verzorgt door een privékok, krijgen mensen de hele avond persoonlijke aandacht.” De thuiskok heeft continue interactie met de gasten, vertelt waarom er voor een bepaald gerecht is gekozen en waarom een specifieke wijn of bier daar het beste bij past. Wat ten goede komt aan de hele beleving. “Alle elementen voor een perfecte, ongedwongen en bovenal smakelijke avond komen voort vanuit passie. Er wordt in nauw overleg met de gasten gekozen voor uitgebalanceerde smaakcombinaties die de zintuigen prikkelen, bestaande uit goede en verantwoorde producten met een verhaal. We kijken ernaar uit om dit ook te gaan realiseren voor de gasten van Spijs & Wijnen.”

Kijk voor meer informatie over Home Dining op www.home-dining.nl.

Onze koks kookten onder andere voor: