Home coming dinner WalkForDogs2017

Home coming dinner WalkForDogs2017

Dit is Baco. Baco is een Roemeen. Hij is nu een jaar lid van ons gezin en nu al onmisbaar. Maar het zou beter zijn geweest als Baco nooit was geboren. In Roemenië kijkt men niet op een hondenleven. Zwerfhonden vormen daar een groot probleem. Dog Adoptions Nederland zet zich in om zoveel mogelijk zwerfhonden op te vangen en te plaatsen bij gezinnen en, veel belangrijker nog, het castreren van honden zodat er niet nog meer zwerfhonden komen.

Monique Dubbeldam gebruikt elke vrije minuut die ze heeft om zich voor de stichting in te zetten. Om meer middelen voor de stichting te verzamelen gaat ze in augustus van start met haar WalkForDogs2017 actie. Ze gaat met haar honden ruim 2000 kilometer lopen vanaf haar woonplaats in Nederland naar het hondenasiel in Roemenië. Om deze unieke actie heen, worden diverse activiteiten verzorgd teneinde nog meer geld te verzamelen voor de stichting.

Spijs & Wijnen verzorgt op 11 november 2017 het home coming dinner voor Monique. Op een mooie landelijke locatie in Schelluinen, toveren we in 1 dag een restaurant tevoorschijn waar ondergetekende een mooi en bijzonder zes gangen diner met diverse amuses presenteert, voor een tarief van € 79,00 per persoon. Spijs & Wijnen doneert € 50,00 per couvert aan de actie WalkForDogs2017.

Naast het feit dat u een bijzonder mens en een bijzondere actie steunt, is dit voor u de uitgelezen mogelijkheid om met een kleiner gezelschap te genieten van hetgeen Spijs & Wijnen kan brengen. Ik beloof dat ik mijn uiterste best zal doen om een diner neer te zetten met klassiekers en nieuwe signatures, waar u het nog lang over zult hebben. Ik zou het een eer vinden om u op 11 november in Schelluinen te mogen ontvangen. Reserveer tijdig, want het aantal plaatsen is beperkt.

MENU ‘WalkForDogs2017’

-Een warm welkom met bubbels, brood en toppings

-Drie bereidingen van tonijn en komkommer, met kaviaar, limoenmayonaise en reductie van balsamico

-Kalfstartaar met gezuurde groenten, gekonfijte meloeskes, brioche en creme van bieslook

-In de oven gegaarde kabeljauw met citrusboter, quinoa, gele wortel, saffraan en variaties van pompoen

-Zacht gegaarde kwartel, saus en creme van zwarte knoflook, spinazie en schuim van daslook

-Tenderloin van hert, stoofje van rund en linzen, vergeten groenten en kalfsjus

-Bereidingen van mango, mousse van 5 spices, saus van passievrucht

Voor onze vegetarisch gasten hebben we uiteraard een mooi vegetarisch diner

 

Ik hoop dat ik u met bovenstaand diner kan overtuigen om bij ons aan te schuiven. Ik hoop van harte dat ik u kan verwelkomen op 11 november. Wilt u reserveren? Dat kan via de email op info@spijsenwijnen.nl maar hiervoor mag u mij zelfs persoonlijk bellen, elke dag, van 09:00 tot 23:00 op 0646312382. Vanaf dit moment tot 11 november zullen wij via onze Facebook pagina regelmatig aandacht besteden aan dit onderwerp.

Enorm bedankt!

Hans de Kok

 

Relevante websites en links:

www.walkfordogs2017.nl

www.dogsadoptionsnederland.nl

www.kweetal.com

 

 

 

 

 

Onze koks kookten onder andere voor: