Een foodblog met extra’s

Een foodblog met extra’s

Vanaf vandaag is de foodblog van Spijs & Wijnen online. Een foodblog die ik liever zou typeren als culiblog. Een digitale plek voor genieters en kookfanaten. Voor mensen die een meer dan gemiddelde interesse hebben in lekker eten en alles wat daarmee te maken heeft. We nemen u mee op een culinaire reis. Langs bijzondere recepten en menu’s voor speciale gelegenheden. Daarbij zullen we u de trucs van onze koks uit de doeken doen en slimme tips geven om uw eigen diner tot een succes te maken. We bezoeken culinaire evenementen en hotspots en doen uitgebreid verslag. Van wijnhuis tot biologische teler, van zalmrokerij tot wijnmaker. We bespreken wijnen, bijzondere ingrediënten en hoe spijs en wijn het mooist gecombineerd kan worden.

De blog wordt geen eenzijdig communicatiemiddel. We zoeken vooral de dialoog met onze volgers. We geven antwoord op culinaire vragen, sturen onze volgers op ontdekkingstocht en bieden u kans op leuke culinaire prijzen. We gaan aan de slag met uw eigen familierecepten, geven deze een culinaire facelift en zetten ze op onze menukaart. Zo bouwen we samen met onze volgers aan een digitale database voor kookfanaten door kookfanaten. Een plek waar amateurs en professionals samen komen in hun passie voor koken.

Ik heb meer dan zin in de start van onze blog. Omdat ik dagelijks kook voor mensen die weten wat lekker eten is. Omdat ik merk dat er steeds vaker interesse is voor het verhaal achter het eten dat ik presenteer. Ik ga samen met mijn team mijn uiterste best doen om deze blog interessant te maken en te houden. Volg ons. Gebruik ons. Mail ons. Wij zijn er klaar voor. U ook?

Hans de Kok / eigenaar Spijs & Wijnen Thuisdiners

Onze koks kookten onder andere voor: