Onze diners
Ontdek onze mogelijkheden

Onze diners

Diner aan huis

Spijs & Wijnen biedt diverse vormen van thuis dineren. Van een lange avond culinair genieten tot lekker bourgonisch en informeel dineren; wij bieden een passend thuisdiner voor elke gelegenheid. Daarbij kunnen we ook uw diner geheel op maat samenstellen door bijvoorbeeld een combinatie van diverse diners te maken. Twijfelt u over welke thuisdiner het best bij u en uw gezelschap past? Wij helpen u graag met het bepalen van het juiste diner.

Thuisdiner

Onze thuiskok verzorgt een heerlijk 3, 4 of 5 gangen diner bij u thuis. Ervaar het gemak en de gezelligheid van een thuisdiner.

Proeverij

Een culinaire sensatie voor de liefhebbers van lekker eten en bijzondere combinaties. Een avondvullend diner van diverse kleine gerechtjes en bijpassende wijnen.

Walking dinner

In ongedwongen sfeer passeren diverse mini gerechtjes die u staand kunt eten. Een ideale manier om informeel te tafelen en u de hele avond te bewegen onder uw gasten.

Tafeldiner

Lekker thuis bourgondisch tafelen in Zuid-Europese sfeer. Samen eten en delen. Wijn op tafel. Alle bekende klassiekers passeren de revue.

Signatures van Hans de Kok

Een signatures diner is een culinair verfijnd diner persoonlijk verzorgd door Hans de Kok. Sublieme smaakcombinaties en verfijnde ingredi├źnten als onderdeel van zijn culinaire handtekening. Dineren op topniveau, gewoon bij u thuis.

Masterclass wijn en spijs

Met een masterclass wijn en spijs leert u proeven, gerechten met wijnen combineren. En natuurlijk niet alleen in theorie. Onze kok en wijnexpert nemen u mee langs mooie wijnen en dito gerechten. Leer, ervaar en beleef.

Onze koks kookten onder andere voor: