Website Security Test
Dinerbon voor een thuisdiner
Een uniek kado

Dinerbon voor een thuisdiner

Een thuiskok kado doen? Dat kan met onze dinerbon

Iemand verrassen met een diner aan huis is een uniek kado dat zeker gewaardeerd wordt. De dinerbon van Spijs & Wijnen is leuk om te geven, maar geweldig om te krijgen

Geheel op maat

Dinerbon thuisdiner

Structuren van mango, hangop, meringue, witte chocolade en basilicumsiroop

Wanneer u iemand met een diner wilt verrassen kunt u contact met ons opnemen. De waarde van de bon wordt in overleg bepaald. Dit kan een geldwaarde zijn waarmee de ontvanger van de bon bij ons kan ‘shoppen’ of de bon kan worden gemaakt voor een bepaald aantal mensen en een bepaald diner. U geeft aan welke tekst u op de dinerbon willen hebben en wij leveren deze in PDF formaat bij u aan.

Naar wens van de ontvanger

De persoon die de dinerbon heeft ontvangen, kan contact met Spijs & Wijnen opnemen. In overleg wordt een menu samengesteld en een datum vastgelegd. Zo heeft de ontvanger altijd inspraak in wanneer het diner plaatsvindt en wat er gegeten wordt.

Betaling en geldigheid

Wanneer wij de bon in PDF toesturen ontvangt u van ons een rekening voor de helft van de waarde van de dinerbon. De andere helft factureren wij na afloop van het diner. De bon is wat ons betreft onbeperkt geldig. Wij zien geen meerwaarde in een geldigheidstermijn.

Dinerbon regelen?

Neem contact met ons op via het contactformulier of bel ons. Wij helpen u graag verder.

 

Onze koks kookten onder andere voor: