Website Security Test
Diner in een luchtballon
Culinaire hoogtepunten

Diner in een luchtballon

Diner in een luchtballon

Diner in een luchtballon

Sky Dining : sensationeel dineren

Spijs & Wijnen biedt u de mogelijkheid om op een bijzondere en spectaculaire manier te genieten van een topdiner. Met ons sky dining arrangement presenteren wij u culinaire hoogstandjes gekoppeld aan een ballonvaart. Een unieke wijze van dineren voor gezelschappen tot 12 mensen.

Hoe werkt een diner in een luchtballon?

Een sky dining diner wordt altijd op maat samengesteld. We houden rekening met het gezelschap en de wijze waarop u invulling wilt geven aan het diner. Het is gebruikelijk op de grond al te beginnen met een paar mooie gerechten, alvorens er wordt geholpen om de ballon ‘vaarklaar’ te krijgen. Eenmaal in de ballon wordt u, naast op een oogverblindend uitzicht, getrakteerd op handzame culinaire gerechtjes en bijpassende wijnen. We vliegen altijd minstens een vol uur voordat de piloot een geschikte landingsplaats gaat zoeken.

Het culinair genieten gaat direct door na de landing. Terwijl de ballon wordt opgeruimd maakt de kok op de landingslocatie nog een mooi gerechtje alvorens we ons in de auto begeven die ons terug brengt naar de vertrekplaats. Na de beroemde ‘doop’ van de piloot, wordt u in alle rust nog een dessert gepresenteerd.

Voor wie is het geschikt?

Een diner in een luchtballon kan een geweldig middel zijn om een jubileum te vieren, iemand ten huwelijk te vragen of een zakelijke deal te sluiten. Maar ook gewoon omdat het een ervaring is die u meegemaakt moet hebben. Vraag naar onze voorwaarden en tarieven. Wij helpen u graag verder.

 

Onze koks kookten onder andere voor: