Website Security Test
Bedrijfsdiner
Uit eten aan de zaak

Bedrijfsdiner

Eten met zakenrelaties is onderdeel van met elkaar zaken doen. Het is een veel gekozen manier om contractbesprekingen op te luisterenĀ en om de onderlinge band te versterken. Een bedrijfsdiner van Spijs & Wijnen kan u hierbij helpen.

Uit eten aan de zaak

Spijs & Wijnen kan u de setting van een goed restaurant bieden, gewoon bij u aan de zaak. Een bedrijfsdiner betekent dat u niet de deur uit hoeft met uw relatie(s) en dus tijd in uw agenda kunt besparen. Daarnaast heeft u alle zaken die u wilt bespreken bij de hand en kunt u vrijuit spreken zonder dat andere restaurantgasten iets van uw onderhandelingen meekrijgen.

Een bedrijfsdiner in elke gewenste vorm

Het voordeel van een kok aan de zaak is dat deze zich geheel kan aanpassen aan de wensen en setting die u verlangt bij uw relatie. Gaan we chique lunchen, maken we een vijf gangen diner of wordt het ‘gewoon’ een lekkere maaltijd? Uiteraard kunnen we zorgen voor een goed glas wijn en eventueel een proostmoment met een fles Prosecco of Champagne.

Vrijwel elk bedrijf leent zich voor een kok aan de zaak

Onze koks hebben niet veel faciliteiten nodig. Zelfs wanneer uw bedrijf niet over een keuken met gasfornuis beschikt, kunnen we een bedrijfsdiner voor u maken. We nemen in dat geval onze eigen materialen mee.

Meer gelegenheden

Samen eten hoeft zich natuurlijk niet te beperken tot contractbesprekingen. Ook de presentatie van uw (nieuwe) product of uw klantendag kunnen wij vergezellen van een heerlijk diner. Vraag naar de mogelijkheden. Wij doen u graag vrijblijvend en kosteloos offerte of komen bij u langs om te vertellen over de mogelijkheden.

Onze koks kookten onder andere voor: