Website Security Test
pop up restaurant
Topdiner voor een top initiatief

pop up restaurant

 Zo af en toe verschijnt Spijs & Wijnen op een bijzondere locatie met een pop-up restaurant. Vaak op een bijzondere locatie of voor een bijzondere gelegenheid. Op deze pagina berichten wij u over de eerstvolgende POP-UP van Spijs & Wijnen

Pop-Up diner ‘WalkforDogs2017’ – 11 november 2017 – Schelluinen (tussen Rotterdam en Gorinchem)

Op 11 november organiseert Spijs & Wijnen een pop-up voor ‘WalkforDogs2017’, waarbij we 50 Euro per couvert doneren aan dit initiatief van Monique Dubbeldam. Monique gaat in de maanden september en oktober in totaal 2017 kilometer lopen (!) van Utrecht naar Boekarest, om geld in te zamelen voor castratie van zwerfhonden. Ze hoopt met de actie in totaal 2017 honden te kunnen laten castreren, waarvoor een bedrag van  50000 Euro nodig is. Spijs & Wijnen hoopt met het pop-up diner, waar ruimte is voor 50 gasten, 2500 Euro te kunnen doneren aan ‘WalkforDogs2017’. Hans en zijn team gaan er alles aan doen om er een fantastisch diner van te maken en zullen de gasten verwennen met een subliem 5 of 6 gangen signaturediner, uiteraard vergezeld door de nodige amuses. Het zou fantastisch zijn als we op uw komst mogen rekenen.

Menu

Ontvangst met brood, toppings, amuse en bubbels

Bereidingen van tonijn en zalm, met structuren van komkommer, crème van bieslook, limoenmayonaise en frisse appel

Kalfstartaar met pica-mayonaise, kappertjes, gezuurde groenten, kwarteleitje schuim van ontbijtspek en gedroogd briochebrood

In de oven gegaarde kabeljauw op quinoa, met variaties van pompoen, gele wortel en gewokte bladspinazie

Zacht gegaarde kwartel, saus en creme van zwarte knoflook, gebakken spinazie en schuim van daslook (alleen bij zes gangen)

Tenderlion van hert, stoofje van linzen en rund, vergeten groenten en kalfsjus

Bereidingen van mango, mousse van five spices, witte chocolade en saus van passievrucht

 

Menu vegetarisch

Ontvangst met brood, toppings, amuse en bubbels

Open ‘sushi’ van aangezuurde groenten, met limoenmayonaise, avocado en pompoen

Carpaccio van rode biet uit zoutkorst, ricotta, rucolacress, radijs en rettich, vinaigrette van Champagne

Salade van geitenkaas, Chioggiabiet, eetbare bloemetjes, komkommer, appel en rinse appelstroop (alleen bij zes gangen)

Gnocchi, jonge boontjes, zoetzuur van venkel, Griekse yoghurt en groene kruiden

Kerriepannenkoekjes, roekbak van groente groenten, tomaten compote, gemberroom en rucola olie

Bereidingen van mango, mousse van five spices, witte chocolade en saus van passievrucht

 

Tarieven

Voor een bijzondere culinaire avond betaalt u 70 Euro voor een vijf gangen diner en 80 euro voor zes gangen. Begeleidende wijnen (per gang te bestellen) schenken wij voor  4,00 per glas. Ook de opbrengst van de wijnen gaat overigens naar ‘Walkfordogs2017’.

Alle medewerkers van Spijs & Wijnen staan achter deze mooie actie en zullen de avond geheel belangeloos aan het werk gaan. Huurmateriaal en inkoop wordt zoveel mogelijk via sponsoring verkregen, zodat we gegarandeerd € 50,00 per couvert aan WalkForDogs2017 kunnen doneren.

 

 

 

 

Onze koks kookten onder andere voor: