Website Security Test
Menukaart tafeldiner

Menukaart tafeldiner

De thuiskokbrigade van Spijs & Wijnen staat onder aanvoering van Hans de Kok. Gezamenlijk tekenen de thuiskoks voor het bedenken en bereiden van een breed scala aan bijzondere gerechten. De basis ligt bij klassieke bereidingen met een moderne twist, compleet gemaakt door de invloeden van elk seizoen. Een kookvisie dichtbij de oorsprong van rijke smaken en eerlijke ingrediënten, waarbij we zoveel mogelijk gebruik maken van lokale leveranciers.

Bij de menusamenstelling van een tafeldiner proberen we zo dicht mogelijk bij de authentieke smaken te blijven. Klassiekers uit het betreffende land, met af en toe een moderne twist.

 

Menukaart tafeldiner

Tafeldiner Italia

Voorgerechten (worden uitgeserveerd op tafel)

Carpaccio met parmezaan, pijnboompitjes en rucola’.

Groene salade met pijnboompitjes en honing, balsamico dressing.

Verse buffel mozzarella met pomodori tomaten.

Huisgemaakte soepstengels met meegebakken parmaham.

Pesto van olijven en zontomaatjes, olijfolie, roomboter en Italiaanse broden.

Hoofdgerechten (komen om de beurt in schalen)

Filetto di Manzo (gebakken ossenhaas met kruiden).

Napolitaanse gekruide beenham ter plekke gesneden.

Saltimbocca di Pollo (kip met parmaham en salie).

Zalmpakketjes met Mediterrane kruiden.

Daarbij

Gegrilde groente zoals aubergine, courgette, paprika.

Gegrilde aardappeltjes met rozemarijn.

Pasta met pesto, zachte geitenkaas , zongedroogde tomaatjes.

Artisjok salade met haricots verts, rode ui, tomaaten balsamico dressing.

Nagerecht (geserveerd in een hoog glas)

Tiramisu

 

Tafeldiner La France

Voorgerechten (worden uitgeserveerd op tafel)

Broden met Franse toppings , kruidenboter , kruidenkaas etc.

Salade Nicoise , frisse salade met tonijn , ei, haricots verts , rode ui, etc.

Salade ceasar , frisse salade met kip , bacon en Romeinse sla.

Quiche Lorraine.

Haricots verts salade , met French dressing en tomaat.

Hoofdgerechten

Coq au vin , in rode wijn gestoofde kip met groenten

Bouillabaisse , een stevige maaltijdsoep met diverse soorten vis

Boeuff Bourguignon , gestoofd rundvlees met champignons zilverui etc

Pommes Dauphines, in knoflookroom gegaarde La Ratte aardappels.

Ratatouille , rode ui , courgette , aubergine en paprika in tomatensaus.

Provenciaalse champignons , hele in kruidenboter gegaarde champignons.

Salade verte met mosterd dressing.

Dessert

Crème brûlée

 

Tafeldiner Deutschland

 Voorgerechten (worden uitgeserveerd op tafel)

Brood met diverse boter soorten Flammkuchen (Duitse pizza)

Groene asperges met roerei

Waldorfsalade met kip Kartoffel salat (aardappelsalade) met beenham

Bladerdeeg stengels met meegebakken bacon

Hoofdgerechten

Zuurkool in Riesling gekookt met braadworst

Varkenslapjes in mosterd-bier saus Rosti koekjes

Sauerbraten , gestoofd rundvlees traditioneel bereid

Holsteiner schnitzeltjes

Koolsalade met rozijnen en augurk

Dessert

Apfelstrudel met vanille ijs

 

Tafeldiner España

Voorgerechten (worden uitgeserveerd op tafel)

Brood met aioli

Tortilla chips met guacamole

Tostadas met roomkaas en tomaat

Lolly van witbrood met Serranoham en gegrilde paprika

Lolly van bruinbrood met gerookte zalm en bieslookkaas

Gazpacho

Hoofdgerechten

Paella met zeevruchten zoals garnaal , mossel en zalm

Paella met vlees zoals chorizo en kip

Vlammende eieren

Vegetarische tortilla met kaas uit de oven

Albondigas in tomaten-amandel saus

Kip-pincho`s

Artisjok-asperge salade

Dessert

Crema de naranja

Voor informatie en tarieven klikt u op onderstaande button Informatie en tarieven tafeldiner
Onze koks kookten onder andere voor: