Website Security Test
Kooktips
Rode wijn koelen18 augustus 2015AlgemeenKooktips

Vaak wordt gedacht dat bij alleen een witte wijn of een rosé wijn koel gedronken kan worden. Niets is minder waar. Een rode wijn is net zo goed iets gekoeld te serveren Je moet alleen weten hoe. Wil je jouw...

Lees verder
Hoogzomer? Limoen!1 juli 2015AlgemeenKooktipsRecept

Tijdens deze warme dagen is de limoen onze “zure” vriend! Deze citrusvrucht is minder zuur dan een citroen en heeft een verfijndere smaak. Limoen zit vol vitamine C, vezels, koolhydraten, ijzer en een aardige hoeveelheid vitamine B11. Vitamine B11 is...

Lees verder
Kerntemperatuur vlees7 juni 2015Kooktips

Heel vaak zijn mensen verbaasd over de zachtheid/gaarheid van een stukje vlees dat wij presenteren. Met grote regelmaat wordt aan onze koks gevraagd hoe we dit voor elkaar krijgen. Voor iedereen die vanavond (en waarschijnlijk veel vaker) het perfecte stukje...

Lees verder
Onze koks kookten onder andere voor: